Vizyonumuz

Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek.

Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.

Vizyonumuz

Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek.Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyonumuz

Okulumuz Kartal AİHL´nin misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır. 

Misyonumuz

Okulumuz Kartal AİHL´nin misyonu, öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Tarihçemiz

Her şey 1984 yılında TRT’de yayınlanan bir televizyon programıyla başladı. Almanya’da yaşayan Türk işçi çocuklarının karşılaştıkları sıkıntıların konu edildiği programda, çocukların kültür çatışması ve adaptasyon problemleri sonucunda kendilerini kötü alışkanlıkların içinde buldukları, milli kültürlerinden uzaklaşıp, milletine yabancı bireyler olarak Almanya’da kaybolma tehlikesi ile karşılaştıkları anlatıldı. Program, dönemin yöneticilerinin dikkatini çekince, Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler ve Din Öğretimi Genel Müdürü Hikmet Özdemir, konu hakkında inceleme yapmak üzere Almanya’ya gitti. 1985 yılında, yabancı dil programı ile imam-hatip müfredatı birleştirilerek, Türkiye’nin ilk Anadolu İmam Hatip Lisesi Beykoz’da kuruldu. İsmail Kasaroğlu başkanlığındaki Kasaroğlu Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından arsa ve binası karşılanan okulumuz 14 Ekim 1985’te Kurucu Müdür Mehmet Dede’nin yüksek gayret ve çabaları ile “Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi” adıyla eğitim öğretim hayatına başladı. Okulumuzun akademik kadrosu oluşturulurken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yurt dışına göndereceği öğretmenler arasından seçim yapıldı. Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ilk dönem öğrencileri Anadolu Liseleri Sınavı’nda aldıkları puanlar ve diploma notları göz önünde bulundurularak seçildi. Okulumuzun ilk dönem öğrencisi olma şansını yakalayan 102 öğrencinin dörtte biri kadarını Almanya’da ikamet eden ailelerin çocukları, geri kalan kısmını ise Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler oluşturmaktaydı.

Öğrenci sayısının giderek artması ve mevcut binanın yetersiz kalması sebebiyle Beykoz’da kurulan okulun, ilerleyen senelerde daha modern bir kampüse taşınması gündeme geldi. Araştırmalar neticesinde okulumuzun Kartal’da bulunan şu anki arazisi üzerinde karar kılındı ve bir merkez bina, bir pansiyon binası ve lojman inşa edildi. 1990 yılının yazında okulumuz Kartal ilçesine taşındı ve bugünkü ismini aldı.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde verilen eğitimin kalitesi, çocuklarını söz sahibi bireyler olarak yetiştirmek isteyen velilerin dikkatini çekti. Bu durum KAİHL’nin hem başarılı öğrenci sayısının her geçen gün artmasını, hem de velilerinin desteği sayesinde eğitim öğretim faaliyetlerinin üst düzeyde gerçekleştirilmesini sağlamıştır.

Bu dönemde Okul Müdürü Mustafa Gözübüyükoğlu’nun fedakâr ve azimli çalışmaları neticesinde bir araya gelen birçok değerli veli, okulun daha etkin bir hale gelebilmesi için adeta seneler süren geceli gündüzlü bir çalışmanın mimarı olmuştur. Okul Koruma Derneği Başkanlığı’nı değerli sanayici Abdullah Sarımermer’in, Okul Aile Birliği Başkanlığı’nı Prof. Dr. Cevdet Küçük’ün üstlendiği bu dönemde, Mukaddes Eröğüt, Methiye Sarımermer, Saba Şanlı, Ruhsar Turalı, Prof. Dr. Mehmet İpşirli, Hakkı Şanlı, Feyzullah Kıyıklık, Fevzi Şensoy, Mehmet Çakır gibi velilerin maddî manevî katkılarıyla Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, kısa zamanda her türlü çağdaş eğitim imkânının öğrencilerin hizmetine sunulduğu bir eğitim yuvası haline geldi. 1992 ve 1995 yıllarında inşa edilen 2 ek bina ile Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tam donanımlı bir eğitim kompleksine kavuştu.

Sahip olunan olanaklar ve sunulan eğitimin kalitesi 90’lı yıllarda KAİHL’yi birçok alanda ön plana çıkardı. 1992 yılında ilk kız öğrencilerini alan okulumuz bir sene sonra ise ilk mezunlarını verdi. İki öğrencinin ÖYS sınavında ilk yüze girmesi, bundan sonraki yıllarda gelecek başarıların habercisi gibiydi. Bir sene sonra, 1994 ÖYS’de öğrencilerden Mustafa Önder Kıyıklık Fen-Matematik alanında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.’si oldu ve böylelikle KAİHL ülkenin gündemine oturdu. Bir imam hatip lisesi nasıl olur da Fen alanında Türkiye 1.’si çıkarırdı? Kimilerine göre bu imkânsızdı ve ancak tesadüf olabilirdi. Ertesi yıl 1995 ÖYS’de bu kez Selçuk Şimşek Sosyal Bilimler Türkiye 1.’si ve Türkçe-Sosyal alanında da Türkiye 2.’si oldu. Aynı yıl mezunlardan Murat Akgüç Fen-Matematik alanında Türkiye 58.’si olarak başarıya ortak oldu. 1996 yılında Selim Tuzci ÖYS Türkçe-Sosyal alanında 1. olurken, 1997 yılında ise Mehmet Sarımermer Türkçe-Matematik alanında Türkiye 4.’sü oldu. Aynı yıl iki öğrenci de yabancı dil alanında ilk 100’e girdi. Mezunların devam eden yıllarda elde ettiği dereceler, KAİHL’nin başarısının tesadüfî olmadığını kanıtladı. İlk mezunlardan itibaren ard arda gelen bu başarılar nedeniyle, kamuoyunun gözü öncelikle KAİHL’ne, ardından da tüm imam hatip okullarına çevrildi.

2007 yılında mevcut binalar büyük ölçüde yenilenerek bugünkü modern ve tam donanımlı binalarına kavuştu. Merhum Abdullah Sarımermer ve Hasan Tahsin Uğur beyefendilerin gayret ve hizmetleriyle inşa edilen tatbikat camimiz 2008 yılı Ramazan ayında ibadete açıldı.

2008 yılında okulumuz 1993 mezunlarından Mithat Tekçam’ın okul müdürü olarak atanması ile eğitimde farklılaşmaya başlayan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013-2014 yılında hazırlık sınıflarına kavuştu. 2014-2015 yılında IGCSE Cambridge Ortaöğretim sertifika programına, 2016-2017 yılında IB Bakalorya Diploma programına akredite oldu. Okul Müdürü Mithat Tekçam’ın 12 yıllık görev süresinde Kartal Bilim Üssü ve yaklaşık 56 bin küsur kitap barındıran Kartal Kütüphane okulumuza kazandırıldı. Bilim Seyyahları, Öğretmenim Öğretmenim, Etkin Felsefe Atölyesi, Deneysel Bilim Tarihi, Technology for All, 4 Ülke 1 Medeniyet ve Siyahın Sesi gibi projeler gerçekleştirildi. “Dergiciliğin Okulu” olarak adı öne çıkan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Seher, 40 Tilki, Mavi Elma, Azade, Bellek, Silüet, Celale, Wings, Kültür Mantarı, Geçit isimli dergiler çıkartıldı. Galeri Kartal Projesi ile okul tarihine ışık tutan 28*, Kartal Neşriyat ve Leyli Meccani sergileri düzenlenerek sergi kitapları yayınlandı. Her geçen yıl başarı grafiği artarak Türkiye’nin sayılı okulları arasında yerini alan okulumuz üniversite sınavlarında ilk 100 ve ilk 1000’e giren öğrencileri ile öne çıktı.

Seçkin öğretmen kadrosu ve yılların birikimiyle eğitim faaliyetlerine devam eden okulumuz, onlarca kulüp, atölye ve proje çalışmasını çatısı altında kurduğu esenlik ikliminde geleceğin erdemli nesillerini hazırlamaya devam ediyor.

Tarihçemiz

Her şey 1984 yılında TRT’de yayınlanan bir televizyon programıyla başladı. Almanya’da yaşayan Türk işçi çocuklarının yaşadıkları sıkıntıların konu edildiği programda, çocukların kültür çatışması ve adaptasyon problemleri sonucunda kendilerini kötü alışkanlıkların içinde buldukları, milli kültürlerinden uzaklaşıp, milletine yabancı birer birey olarak Almanya’da kayboldukları anlatıldı. Program, dönemin yöneticilerinin dikkatini çekince, Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler ve Din Öğretimi Genel Müdürü Hikmet Özdemir, inceleme yapmak üzere Almanya’ya gitti. Ve 1985 yılında, yabancı dil ile imam-hatip müfredatı birleştirilerek, Türkiye’nin ilk Anadolu İmam Hatip Lisesi Beykoz’da kuruldu.İsmail KASAROĞLU başkanlığındaki Kasaroğlu Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından arsa ve binası karşılanan okulumuz 14 Ekim 1985’te Mehmet Dede’nin kurucu müdürlüğünde “Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi” adıyla eğitim öğretim hayatına başladı. Okulumuzun eğitim kadrosu oluşturulurken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yurt dışına göndereceği öğretmenler arasından seçim yapıldı. Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ilk dönem öğrencileri Anadolu liseleri sınavında aldıkları puanlar ve diploma notları göz önünde bulundurularak seçildi. Okulumuzun ilk dönem öğrencisi olma şansını yakalayan 102 öğrencinin dörtte biri kadarını Almanya’da ikamet eden ailelerin çocukları, geri kalan kısmını ise Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler oluşturmaktaydı.

Öğrenci sayısının giderek artması ve mevcut binanın yetersiz kalması sebebiyle Beykoz’da kurulan okulun, ilerleyen senelerde daha modern bir kampüse taşınması gündeme geldi. Araştırmalar neticesinde okulumuzun Kartal’da bulunan şu anki arazisi üzerinde karar kılındı ve bir merkez bina, bir pansiyon binası ve lojman inşa edildi. 1990 yılının yazında okulumuz Kartal ilçesine taşındı ve bugünkü ismini aldı.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde verilen eğitimin kalitesi, çocuklarını söz sahibi bireyler olarak yetiştirmek isteyen velilerin dikkatini çekti. Bu durum KAİHL’nin hem başarılı öğrenci sayısının her geçen gün artmasını, hem de velilerinin desteği sayesinde eğitim öğretim faaliyetlerinin üst düzeyde gerçekleştirilmesini sağlamıştır.

Bu dönemde Okul Müdürü Mustafa Gözübüyükoğlu’nun fedakar ve azimli çalışmaları neticesinde bir araya gelen bir çok değerli veli, okulun daha etkin bir hale gelebilmesi için adeta seneler süren geceli gündüzlü bir çalışmanın mimarı olmuştur. Okul Koruma Derneği Başkanlığı’nı değerli sanayici Abdullah Sarımermer’in, Okul Aile Birliği Başkanlığını Prof. Dr. Cevdet Küçük’ün üstlendiği bu dönemde, Mukaddes Eröğüt, Methiye Sarımermer, Saba Şanlı, Ruhsar Turalı, Prof. Dr. Mehmet İpşirli, Hakkı Şanlı, Feyzullah Kıyıklık, Fevzi Şensoy, Mehmet Çakır gibi velilerin maddi manevi katkılarıyla Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, kısa zamanda her türlü çağdaş eğitim imkânının sınırsızca öğrencilerin hizmetine sunulduğu bir eğitim yuvası haline geldi. 1992 ve 1995 yıllarında inşa edilen 2 ek bina ile Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tam donanımlı bir eğitim kompleksine kavuştu.

Sahip olunan olanaklar ve sunulan eğitimin kalitesi 90’lı yıllarda KAİHL’yi bir çok alanda ön plana çıkardı. 1992 yılında ilk kız öğrencilerini alan okulumuz bir sene sonra ise ilk mezunlarını verdi. İki öğrencinin ÖYS sınavında ilk yüze girmesi, bundan sonraki yıllarda gelecek başarıların habercisi gibiydi. Bir sene sonra, 1994 ÖYS’de öğrencilerden Mustafa Önder Kıyıklık Fen-Matematik alanında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu ve böylelikle Kartal ülkenin gündemine oturdu. Bir imam hatip lisesi nasıl olur da Fen alanında Türkiye birincisi çıkarırdı? Kimilerine göre bu imkansızdı ve ancak tesadüf olabilirdi. Ertesi yıl 1995 ÖYS’de bu kez Selçuk Şimşek  Sosyal Bilimler Türkiye birincisi ve Türkçe-Sosyal alanında da Türkiye ikincisi oldu. Aynı yıl mezunlardan Murat Akgüç Fen Matematik alanında Türkiye 58.’si olarak başarıya ortak oldu. 1996 yılında Selim Tuzci ÖYS Türkçe Sosyal alanda birinci olurken, 1997 yılında ise Mehmet Sarımermer Türkçe-Matematik alanında Türkiye 4.’sü oldu. Aynı yıl iki öğrenci de yabancı dil alanında ilk 100’e girdi. Mezunların devam eden yıllarda elde ettiği dereceler, Kartal’ın başarısının tesadüfî olmadığını kanıtladı. İlk mezunlardan itibaren ard arda gelen bu başarılar nedeniyle, kamuoyunun gözü öncelikle Kartal’a, ardından tüm imam hatip okullarına çevrilmiştir.

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere ilgisi de dikkat çekmektedir. Kartallıların sahip olduğu sosyal imkanlar uzun yıllar boyunca Türkiye’nin en saygın üniversitelerinde bile yoktu. Bu yüzden devamlı gündeme gelmiş ve incelenmiştir. Okulumuzun en köklü yayın organı 1989 yılında yayınlanmaya başlayan Seher dergisidir. Bugüne kadar edebi, sanatsal, felsefi, dini, mizahi sayısız dergi neşredilmiştir. Kartal onlarca kulüp, atölye ve proje çalışmasını çatısı altında bulundurmaktadır.

2007 yılında mevcut binalar büyük ölçüde yenilenerek bugünkü modern ve tam donanımlı binalarına  kavuştu. Merhum Abdullah Sarımermer ve Hasan Tahsin Uğur beyefendilerin gayret ve hizmetleriyle inşa edilen tatbikat camimiz 2008 yılı Ramazan ayında ibadete açıldı.

Seçkin öğretmen – öğrenci kadrosu ve yılların birikimiyle eğitim faaliyetlerine devam eden okulumuz, geleceğin erdemli neslini hazırlıyor.

Okul Tanıtımı

Okulumuz hakkında detaylı bilgi edinmek için tanıtım mateyallerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Okul Tanıtımı

Okulumuz hakkında detaylı bilgi edinmek için tanıtım mateyallerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Birimlerimiz

Okul Aile Birliği

Eğitim Öğretim faaliyetlerinin amacına ulaşabilmesi için okul ile aile birliği arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek ve güçlü bir iletişim ağı kurmak gereklidir. Okul Aile Birliği bu bağı oluşturmak , öğrenci veli arasındaki işbirliğini gerçekleştirmek , okul aktivitelerinde aktif rol almak, öneriler sunarak okulun gelişimine ve tanıtımına dair dilek ve öneriler sunmak üzere çalışmalar yapar.

Anneler Birliği

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Anneler Birliği 1991 yılında Mukaddes Eröğüt, Methiye Sarımermer, Saba Şanlı hanımefendiler tarafından maddi açıdan ihtiyaçlı öğrencilere yardım sağlamak gayesiyle kurulmuştur. Anneler Birliğimiz bununla da sınırlı kalmayıp birçok okul içi yardıma imzasını atmıştır.

Kütüphane

  • Türkçe, Arapça, İngilizce dilleri yoğunlukta olmak üzere 18 farklı dilde 53 bini basılı ve 22 bin 500’ü elektronik olmak üzere 75 bin 500 kitap,
  • 4 bin 325 süreli yayın,
  • 873 CD-DVD vb. multimedya materyali,
  • Kelimex ve e-Osmanlıca veritabanları.

1624 m² kapalı alanı olan ve üç katlı olarak tasarlanan binada, okuma salonlarının yanı sıra çalışma salonları ve toplantı odaları da yer almaktadır. KAİHL Kütüphane kitapla buluşulan bir yer olmanın ötesinde; öğrencilerimize ferah mekanlarda ders çalışabilmek, nezih ortamlarda muhabbet edebilmek ve kültürel-sanatsal aktiviteler aracılığıyla güzel zaman geçirmek için kıymetli bir ekosistem sunuyor.

Kütüphane Veritabanı

Kartal Bilim Üssü

Kartal Bilim Üssü 1000 m² alana kurulu bir eğitim kompleksi olarak öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. 3 temel bilim laboratuvarı, 1 üniversite seviyesinde Ar-Ge laboratuvarı, 3 teknoloji eğitim ve üretim laboratuvarı, 1 çok amaçlı modern seminer salonu ve ortak çalışma alanlarından oluşmaktadır.  Özel olarak tasarlanan bu alanda; aynı anda 140 öğrencinin süreli eğitim imkânlarından yararlanmasına olanak sağlayan sınıflar bulunmakla birlikte 30 öğrencinin proje çalışması gerçekleştirebileceği özel donatılı çalışma istasyonları bulunmaktadır. 

Kartal Pansiyonu

Birisi kampüs içinde diğeri kampüse beş dakika yürüme mesafesinde erkek pansiyonumuz yaklaşık 300 öğrencimize hizmet vermektedir.

Kartal  Anadolu  İmam  Hatip  Lisesinin yatılı  programı  öğrencilerin sosyal, psikolojik ve akademik yönlerden gelişmelerine yöneliktir. Bu amaçla  dürüstlük,  karşılıklı  saygı,  sorumluluk,  olumlu  iletişim  ve işbirliği ilkelerine dayalı, gençlerin birbirlerinin haklarına, ihtiyaçlarına ve mülkiyetine duyarlı ve saygılı olduğu, öğrenimi teşvik edici bir ortam oluşturmaya çalışılmaktadır.

Galeri Kartal

Galeri kartal okul kültürüne ve geleceğine katkı sağlayan aynı zamanda öğrencilerimizin ürettiklerinin sergilenmesine imkân tanıyan bir mekân olarak tasarlanmıştır. Modern sanat galerilerinden ilham alınarak planlanan Galeri Kartal kültür okulu misyonu ile okul kültürünü inşa etmek konusunda faaliyetlerde bulunmaktadır. Galeri Kartal, okul müzesi ve çağdaş sergileme mekânı olarak 2013’te açıldığından beri her yıl okul hafızasını inşa etmek ve değerlerini aktarmak konusunda tematik etkinlikler ve sunumlar gerçekleştirmektedir. Bunlar arasında;

  • Efendimizin (s.a.v) Yolunda, Tasvir ve Tasavvur Arasında Doğu: Orientalist Art,  
  • Dinmeyen Gözyaşı 1. Dünya Savaşı, İstanbul Fotoğrafları,
  • Bir Osmanlı Vilayeti Olarak Suriye, 
  • Havadis 1916, 
  • Türk Basınında Kuponlar ve Promosyonlar, 
  • İstanbul’dan Kapılar ve Köprüler, 
  • Filistin’den Kırk Tuval Kırk Hikâye sergileri sayılabilir. 

Kafe Kartal

Kafe kartal öğrencilerin sohbet edebilecekleri, önemli misafirleri ağırlayabilecekleri ve sosyal & kültürel aktiviteler planlayabilecekleri bir mekân olarak doğdu. Mekânın tasarımı huzur veren bir dekorasyona, otantik bir havaya sahip, efemera ve antika eşyanın ayrı bir derinlik kattığı bir mekân olarak öne çıkıyor.

Yemekhane

Tek seferde 500 kişilik kapasitesi ile okul yemekhanemizde sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği sunulmaktadır. Gün içinde yaklaşık 1800 kişinin faydalandığı yemekhane birimi, yüksek hijyen şartlarında üretim yaparken, hazırlanan yemeklerin sunum estetiği de gözetilmekte öğrenci, öğretmen ve okul personeline hizmet verilmektedir. 

Spor Salonu

630 m² kapalı alana sahip olan spor salonumuzun 800 kişilik izleyici kapasitesi bulunmaktadır. Çoklu kullanıma imkân tanıyan bir zemine sahip olan salon voleybol, basketbol ve hentbol gibi topa dayalı sporların yapılmasına müsait olarak tasarlanmıştır. Bunun yanında masa tenisi ve vücut geliştirme birimleri de olan salonda spor odası ve duş alanı da mevcuttur.

Kantin

Konferans Salonu

554 kişilik oturma kapasitesine sahip olan konferans salonu okulda yapılan konferans, sempozyum, tiyatro gösterileri, münazara maçları ve bilumum etkinlikler için yüksek standartlarda tasarlanmıştır. Her türlü ses ve görüntü kayıt hizmeti de sunulan salon gerektiğinde amfi ile senkronize olarak kullanılabilmektedir. Reji için öğrencilerden oluşturulan 20 kişilik profesyonel takım hem salon programlarının akışını nitelikli bir şekilde sürdürmekte hem de ekip içi yapılan eğitimlerle kendilerini bu alanda yetiştirmektedirler. Konferans salonu öğrenci merkezli yapılan programlarla erken dönemde topluluk karşısında konuşmak ve salon programları organize etmek tecrübesini öğrencilerimize kazandıracak fırsatlar sunar.

Amfi Salonu

KAİHL bünyesinde 300 öğrencinin aynı anda ortak bir faaliyete iştirak edeceği bir amfi bulunmaktadır. Katılımcı sayısı yüksek olan çeşitli dersler, olimpiyat çalışmaları, öğretmen, öğrenci ve konukların tematik sunumları, yarışmalar ve münazara gibi etkinliklerde aktif kullanılan amfi etkinliğin verimliliği büyük fayda sağlamaktadır. Yoğun katılım gerçekleştiği faaliyetlerde amfi birimi konferans salonundaki ses ve görüntü sistemleri ile senkronize edilebilmektedir.

Fuaye

Konferans salonu ve amfinin bağlantı noktasını oluşturan fuaye 600 metrekare alan sahiptir. Karşılama, kafe arası, sosyalleşme ve program öncesi/sonrası etkinlikleri için kullanılmaktadır. 

Kartal Meclis

Yönetim Kadrosu

Doç. Dr. Özkan ÖZTÜRK

Okul Müdürü

Faruk UZUN

Müdür Başyardımcısı

Ekrem BİLİM

Müdür Yardımcısı

Faruk TEKELİ

Müdür Yardımcısı

Yüksel ÖZGÜN

Müdür Yardımcısı

Koordinatörlerimiz

Ahmet Yasin OKUDAN

Sosyal Bilimler ve Proje Koordinatörü

Berkan BALIK

IGCSE Koordinatörü

Coşkun SARIYALÇIN

Arapça Koordinatörü

Dr. Vedat GENÇ

Bilim Üssü Koordinatörü

Ebru İZCİ

Erasmus Koordinatörü

Ersin ERTÜRK

Proje Koordinatörü

Ömer Faruk KORKMAZ

Meslek Dersleri Koordinatörü

Mine DOĞAN MORGÜL

İngilizce Koordinatörü

Nalan ERDOĞAN

IB Koordinatörü

Sedat CANKILIÇ

Yurt Eğitim Koordinatörü

Sedat DURAN

DYK Koordinatörü

Türk Dili ve Edebiyatı

Murat BİLDİK

Zümre Başkanı

Dr. Celal FEDAİ

Doğuhan Murat YÜCEL

Güner ÖZEN

Kenan SAKIZ

Nazif KOÇAR

Sedat DURAN

Sedat CANKILIÇ

Ümit Yaşar ÖZKAN

Meslek Dersleri

Abdurrahman GÜL

Dr. Betül ACAR

Yasemin ÖZALP

Ahmet AKGÜL

Hacer AKI

Yusuf KİRAZ

Ahmet Yasin OKUDAN

Kezban AYDIN

Zeynep TEMEL

Ayşe AKTÜRK

Ömer Faruk KORKMAZ

Betül ABLAK

Süleyman AYDIN

Arapça

Havva KÖKER

Zakire ARMAĞAN OKUDAN

Coşkun SARIYALÇIN

Humay Sakine KESKİN

Muhammet İZZET

Muhammed HICHAM

İngilizce

Berkan BALIK

Hatice TEVETOĞLU

Öznur ÖZKIRKLAR

Dr. Cemile SAĞIR

Hülya TORUN

Simge KAMBUR

Ebru İZCİ

Mine DOĞAN MORGÜL

Zehra ŞİMŞEK

Eda DERMAN ALKANAT

Muhiddin Yaşar KAYAOĞLU

Enver ŞİMŞEK

Nalan ERDOĞAN

Matematik

Neslihan Gökçe KOÇAR

Zümre Başkanı

Cüneyt BEKLİ

Esra ÖZDEMİR

Emine AKKAŞ KILIÇSALLAYAN

Esra ONATÇALI ERTUĞ

Gürkan ÇELİKYÜREK

Mehmet Fatih UÇAR

Mustafa SAKARYA

Murat KALELİOĞLU

Onur ŞAHİN

Yavuz ÇINAR

Fizik

Özlem AKTAŞ

Zümre Başkanı

Mahmut İŞBİLİR

Metin ÇİFTÇİ

Metin KURTARICI

Yakup BAKIŞ

Kimya

Mustafa KAYA

Zümre Başkanı

Dr. Vedat GENÇ

Elif İŞBİLİR

Pınar DÜNDAR

Biyoloji

Levent DÖKME

Zümre Başkanı

Birsen ARISAN

Dr. Birkan AÇIKGÖZ

Dr. Sibel İNAN

Suat ŞEN

Tarih

Recep AĞAÇ

Zümre Başkanı

Davut UĞURLU

Dr. Sema KÜÇÜKALİOĞLU ÖZKILIÇ

Yavuz TEKİN

Coğrafya

Ersin ÇAKIR

Zümre Başkanı

Muhammet TEKİNER

Beden Eğitimi

Esra BÜYÜKVESEK

Zümre Başkanı

Hüseyin UNCU

Rehberlik Servisi

Ahmet ERCAN

Muhammet ŞENLİKOĞLU

Zeynep KARZAOĞLU ŞİMŞEK

Felsefe

Doğuhan Murat YÜCEL

Zümre Başkanı

Büşranur HAZAR

Müzik

Selçuk KAHRAMAN

Zümre Başkanı